“STUDIO SESSION”

Izvajamo ”LIVE STUDIO SESSION”. Projekt  je namenjen vsem glasbenikom ter glasbenim skupinam. S projektom  želimo vse glasbenike spodbuditi k razmišljanju o sodobnih načinih samopromocije, kot sodoben način predstavitve in prepoznavnosti v medijskem okolju, ter večji potencial za usprešno povezovanje z organizatorji koncertov ter glasbenimi agencijami, z glasbenimi managerji in zastopniki, založbenimi produkcijskimi hišami v glasbeni industriji.

V videih glasbena skupina skupaj v živo v celoti zaigra skladbo ali določen glasbeni program, snema se ločeno vsak avdio kanal zase, ter video z večimi kamerami.. V videu lahko spremljamo celotno tehniko igranja od blizu in daleč, kar omogoča privržencem lažji vpogled in predstavo o skladbi, ki jo  iščejo na spletu, glasbeni skupini pa promocijo.

 

glasbeniki vabljeni k sodelovanju…

primeri preteklih projektov:Z natečajem, ki pa ga organiziramo 1 krat letno (zaenkrat) , želimo omogočiti mladim glasbenim skupinam, ki še nimajo izkušenj na tem področju, da pod našim mentorstvom (možnost uporabe profesionalne glasbene opreme in pomoč strokovno usposobljenih mentorjjev), brez kakršnih koli stroškov ustvarijo svoj prvi uradni promocijski predstavitveni avdio vizualni izdelek.Tako  mladi glasbeniki pridobjo še studijske izkušnje v studijskem okolju, ki pa so več kot dobrodošle za razvoj vsakega glasbenka na glasbeni poti.

 

Projekt LIVE KP STUDIO SESSION se izvaja čez celo leto.

prijave in več info na :  info@killingproduction.com

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: