GLASBENA PRODUKCIJA

SNEMALNI STUDIO / GLASBENA VADNICA

.

img_20171017_033955_003.jpg

Poslovni prostor oz. tako imenovana GLASBENA HIŠA je opremljena z opremo, primerno za produkcijsko dejavnost, individualno/skupinsko vadbo, druženje. Nahaja se v centru Žalca, v skupni izmeri 65m2. Prostor se deli na 5 sob. (Studio kontrolna soba, vadnica, nema soba, prostor za druženje, kuhinja ) Prostor je pod video nadzorom, centralno ogrevan in ima dostop do interneta, V hiši je tudi kopalnica in WC. Objekt je protihrupno in akustično izoliran, brez vlage, možnost uporabe 24/7. V prostorih se izvaja STUDIJSKA PRODUKCIJA

PROSTORI ZA NAJEM:

11

GLASBENA SOBA/ VADNICA:  je 16m2 protihrupno in akustično izolirana soba, opremljena z vso glasbeno opremo primerno za individualne ali skupinske vaje glasbenikov (bobni,kitare, kitarski ojačevalci, pevsko ozvočenje).  Soba je povezana z snemalnim studijem, možnost snemanja vaj. +wifi.

SNEMALNI STUDIO:

IMG_8438

SNEMALNICA1+NEMA SOBA:  Zvočno in protihrupno izolirana snemalnica (vadnica (16m2)), ter vokalna komora (6m2) namenjeni snemanju ali vadbi. Snemalnica je funkcionalno uporabna tudi kot green room za snemanje video filmov. Povezana je zvočno in slikovno z kontrolno sobo (režijo)

1

KONTROLNA SOBA/ SOBA ZA MIKSANJE :  16m2  Akustično izpopolnjena Režija za Avdio in Video produkcijo je opremljena z YAMAHA HS80  2.1 studijskimi zvočniki, 3 video monitorji, Avdio digitalno mešalno mizo ter ostalim outboardom. V sobi je tudi kavč z klubsko mizico, wifi

PROSTOR ZA DRUŽENJE:

KAVČ, JEDILNI PROSTOR; WC, KUHINJA; KOPALNICA, TV, PLAYSTATION, WIFI

20171017_153940

MOŽNOST NAJEMA VADNICE Z OPREMO IN PROSTOROV ZA DRUŽENJE

Pošljite povpraševanje na:

info@producent.si

CENIK STUDIJSKIH STORITEV

Ceniki za MLADE OBETAVNE SKUPINE IN POSAMEZNIKI) :

V kolikor menite, da sodite v to kategorijo, si lahko privoščite naše studijske storitve s popustom. Dovolj bo, da nam na info@killingproduction.org  pošljete kratek opis skupine/posameznika in demo posnetek v poljubni obliki. Komisija društva bo obravnavala vaše vloge in v primeru ustrezanja kriterijem odobrila  popust. Edini pogoj, ki ga morate izpolnjevati je, da še niste uradno izdali svojega zvočnega materiala.

%d bloggers like this: